Jennifer Lopez tiger i ny «Istid»-film

(27.04.2011, sist oppdatert 27.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez går fra maur til tiger på det store lerretet.

Hun skal låne stemmen sin til Shira, en sabeltanntiger som blir Diegos store kjærlighet i neste «Istid»-film ut. Forrige gang J. Lo var med i en tegnefilm, var det som arbeidsmauren Azteca i DreamWorks-filmen «Antz» i 1998.

 

«Ice Age: Continental Drift» er tittelen på neste istidsfilm ut, og nye stjerner som har meldt seg på er «Hurt Locker»-stjernen Jeremy Renner, Wanda Sykes og sangeren Drake.

 

Renner skal spille Gutt, som beskrives som en «selverklært herre på de syv hav», mens de andres rollefigurer foreløpig ikke er kjent, melder Hollywood Reporter.

 

Filmenes faste ensemble, som er Seann William Scott, Ray Romano, Queen Latifah og Josh Peck, er med når fjerde film skal realiseres.

 

De tre første filmene spilte inn mer enn 10,6 milliarder kroner på verdensbasis. Og filmstudioene bak forventer også at fjerde «Istid» ut vil gjøre det skarpt, godt hjulpet av blant annet en julespesial på TV, onlinespill og mobilspill.

 

Selve filmen vil ha premiere i juli 2012.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.147 sec - 1 pageviews