Jennifer Lopez slapper av på jobben

(12.04.2010, sist oppdatert 12.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg går på jobben for å hvile ut nå! Det sier Jennifer Lopez om livet som mor til viltre tvillinger på to år.

Hun forteller til New York Daily News at barna Emme og Max er «fantastiske», der de snakker, går og løper i hver sin retning.

 

- Jeg sliter meg helt ut! Barna har så mye energi, så når jeg går på jobb på filmsettet og det bare er meg, så er jeg litt sånn «åh, alt jeg trenger å gjøre er å huske disse replikkene, og det er da ingenting». Og får jeg tatt meg en liten lur, så er det en flott dag!

 

Men Jennifer Lopez klager ikke over barna, og fastslår at hun aldri har elsket noe eller noen på den måten før i livet. Hun sier i intervjuet at hun føler ting på en helt annen måte, og at det også gir henne mer selvtillit og ro som skuespiller.

 

I sin nye film «The Back-up Plan» spiller hun en enslig kvinne som velger kunstig befruktning - og som midt oppi dette omsider treffer mannen i sitt liv. Dermed må hun i store deler av filmen spille gravid, men det sier hun går helt greit:

 

- Å være i stand til å ta av seg juksemagen hver dag etter filminnspilling gjorde det hele mye bedre enn min virkelige graviditet.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews