Jennifer Lopez kjøpte nytt hus

(29.09.2011, sist oppdatert 29.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez har gravd dypt i lommeboka og betalt 18 millioner dollar for et nytt hjem.

Den nyervervede boligen ligger i Water Mill-området i Hamptons, New York. Sangeren og skuespilleren, som nylig brøt med sin artistkollega Marc Anthony etter sju år, har sikret seg en fantastisk bolig i eksklusive Water Mill, melder TMZ.

 

Huset ble bygget i 2010 og kan by på sju soverom, ni baderom og en fantastisk sjøutsikt.

 

Selv om huset kostet skjorta kan nok Lopez‘ tillate seg dette. Ved siden av artistkarrieren får hun svært godt betalt for å være dommer i American Idol - og fornyet nylig avtalen. Hun skal etter sigende få 20 millioner dollar for innsatsen i kommende sesong.

 

42-årige Lopez innrømmet nylig at det var en tøff avgjørelse å gå fra Marc Anthony, som også er far til tvillingene Max og Emme. Men hun sier: - Noen ganger fungerer det ikke - og det er trist. Men jeg forblir en optimist når det kommer til kjærligheten. Jeg tror på kjærligheten. Den er fortsatt min største drøm.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews