Jennifer Lopez gjør Goldie Hawns rolle

(19.03.2010, sist oppdatert 19.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hva har Jennifer Lopez til felles med Goldie Hawn?

Svaret er altså at Lopez er i forhandlinger om å gjøre Goldie Hawns gamle rolle i en nyinnspilling av komedien «Overboard». Nå venter filmfolket spent på å se om Lopez klarer å gjøre rollen like morsom som Hawn gjorde i sin tid, melder EmpireOnline.

 

Originalfilmen ble laget i 1987. Der spilte Goldie Hawn rollen som en bortskjemt rikmannskvinne som faller over bord fra yachten sin. Hun reddes av en sjarmerende, men nokså tvilsom, snekker (Kurt Russell). Når han hører at hun lider av hukommelsestap, lurer han henne til å tro at hun er kona hans - og det tar av når hun blir med hjem for å ta hånd om snekkerens fire barn.

 

Det har lenge vært snakket om en nyinnspilling av «Overboard», og tidligere har blant annet Katherine Heigls navn vært nevnt. Hvem som skal regissere filmen er foreløpig ikke kjent.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews