Jennifer Lopez flau for sexscener

(15.04.2010, sist oppdatert 15.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez vil helst ikke at ektemannen hennes, Marc Anthony, skal se sexscenene i den nye filmen hennes.

I «The Back-Up Plan» spiller hun en kvinne som er helt desperat etter å bli gravid, men hun forbød Marc Anthony å være til stede da opptaket av den dampende scenen skulle finne sted.

 

- Jeg ville ikke torture den stakkars fyren. Han bør ikke se på når jeg forfører en annen mann på et kjøkkenbord. Personlig liker jeg ikke å spille i elskovsscener i det hele tatt, de får meg til å føle meg ukomfortabel, sier hun.

 

Selv om hun ikke ville at Anthony skulle se at hun holdt det gående med en mann i filmen, var ikke Jennifer nervøs for å vise fram kroppen sin på film. Hun sier hun er fornøyd med figuren sin etter at hun gikk gravid.

 

40-åringen, som har de to år gamle tvillingene Max og Emme med Anthony, gikk ikke på noen diett for å slanke seg og holdt seg til disiplin og trening.

 

- Jeg trente mye. Jeg slet for å bli kvitt de siste 9 kiloene. Jeg måtte endre spisevanene mine etter at jeg fikk tvillinger. Jeg spiser mye mindre nå enn jeg pleide. Men jeg elsker brød og det får du ikke lov til å spise ifølge de fleste dietter, sier hun til nettstedet Gala.de.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews