J.Lo tilbakeviser sparkerykter

(07.11.2012, sist oppdatert 07.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

En tysk stuepike hevder Jennifer Lopez fikk henne sparket fordi hun ba om artistens autograf. Det stemmer ikke, ifølge artisten selv.

- Kom igjen, jeg trodde dere kjente meg bedre enn dette. Jeg ville aldri ha fått noen sparket på grunn av en autograf. Jeg hørte om det først på twitter, tvitret Lopez som svar på historien som har versert i diverse tabloidaviser.

 

Til den tyske avisen Bild har stuepiken fortalt at hun banket på Lopez‘ hotelldør da artisten nylig var i Düsseldorf. Men i stedet for å få autografen hun ønsket seg, hevder hun å ha fått sparken, skriver E! Online.

 

- Én dag senere ringte rengjøringsselskapet som ansatte meg på hotellet, og sa at Lopez hadde klaget. Jeg fikk sparken der og da på telefonen - på grunn av autografen, hevder stuepiken.

 

Hotelldirektøren har bekreftet at han mener stuepiken forstyrret hotellgjestens privatliv. Fra Lopez-leiren har det imidlertid ikke kommet flere uttalelser.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews