J. Lo vurderer å adoptere

(15.05.2012, sist oppdatert 15.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez røper at hun har revurdert dette med adopsjon etter å ha falt for to etiopiske tvillinger da hun spilte inn «What To Expect When You‘re Expecting».

- Det er morsomt, fordi før filmen så tenkte jeg aldri på det å adoptere. Jeg har alltid bare ønsket meg min egen baby, og var så fokusert på det, særlig når det tok sin tid, sier Lopez, som har de fire år gamle tvillingene Max og Emme med eksmannen Marc Anthony.

 

Men møtet på filmsettet fikk henne til å forandre mening, forteller hun til Daily Mirror:

 

- Da jeg holdt de to små, etiopiske tvillingene forelsket jeg meg fullstendig og jeg kan se hvordan noen kan gjøre dette; hvor lett det er å ta til seg et barn som ikke har noe. Det er en vakker, uselvisk kjærlighetshandling. Jeg tok nesten de to babyene med meg hjem.

 

Men samtidig medgir Jennifer Lopez at hun har fullt opp allerede på hjemmebane med Max og Emme.

 

- Adopsjon ville vært en velsignelse. Men jeg fokuserer på å gjøre det riktig med disse to, og jeg har virkelig hendene fulle, sier Lopez, som tidligere har røpet at hun har mye hjelp rundt seg for å få hverdagen til å gå opp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews