J-Lo forbauset over Diva-stempel

(23.07.2008, sist oppdatert 23.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez ler av ryktene om at hun skal ha alle slags merkelige krav til arrangører og steder der hun opptrer.

Tidligere har det versert rykter om at hun krever helhvit garderobe og hotellrom, dandert med hvite liljer eller roser. Hun skal også ønske duftlys som lukter grapefrukt eller limeblomst fra produsenten Jo Malone, at hotellrommet skal være utstyrt med luftfukter og at temperaturen skal være satt til 26 grader celsius.

 

Men Lopez insisterer på at dette ikke stemmer, og mener at de kravene som finnes stammer fra hennes personlige assistenter, som bare gjør sitt beste for at hun skal føle seg hjemme der hun reiser.

 

- Jeg tror det er lettere å finne opp en slik historie enn å fortelle sannheten. Som alle andre i denne bransjen har jeg en liste, men jeg har ikke sett den på flere år, sier hun ifølge nettstedet hollyscoop.com.

 

- Listen har sikker blitt lengre med årene uten at jeg har fått vite om det. jeg har virkelig ingen spesielle krav, så det må skyldes mine assistenter. De vet hva jeg liker, og ønsker bare at jeg skal ha det bra. Men tro meg, jeg oppfører meg hyggelig når jeg er på hoteller.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews