Hvem sparket hvem?

(15.01.2008, sist oppdatert 15.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det er slutt mellom Jennifer Lopez og hennes manager det siste året, bransjeveteranen Irving Azoff. Men hvem som ga hvem fyken, er foreløpig uklart.

Kilder nær Azoff sier til TMZ at det var han som ikke ønsket henne som klient lenger. Årsaken skal være at hun var «uprofesjonell» og fordi hun tillot ektemannen Marc Anthony «hele tiden å blande seg».

 

Azoff har bred erfaring, som tidligere manager for artister og band som Eagles, Warren Zevon, , , , , , , og .

 

Den vordende mamma skal ha mottatt et brev i forrige uke fra Azoff, der han i klare ordelag forklarer hvorfor han ikke lenger vil jobbe med henne. Det skal også ha vært noe som beskrives som en «opphetet» telefonsamtale mellom Azoff og Lopez sine folk.

 

En representant for Lopez benekter overfor nettstedet at dette har skjedd, og fremholder at showbizdivaen som nå flørter med scientologisekten selv skal ha valgt å ta avskjed med Azoff - uten drama - og at Lopez aldri har hørt om noe brev.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews