- Frykt for utroskap og sjalusi ødela ekteskapet

(21.07.2011, sist oppdatert 21.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Artistene Jennifer Lopez og Marc Anthony har besluttet å skille seg etter sju års ekteskap. Årsaken til bruddet skal være sjalusi.

- De kunne ikke være sammen lenger. De bestemte seg for at det var best å gå hver sin vei, sier en kilde nær paret, melder .

 

Ekteparet skal i lengre tid ha slitt med sjalusi. Ifølge avisen skal Marc Anthony ha blitt svært sjalu på all oppmerksomheten kona fikk i forbindelse med jobben som dommer i «American Idol».

 

- De kom til et punkt der de fikk ulike syn på livet. For Marc er det om å gjøre å nyte livet. Det finnes folk som tror livet handler om arbeid, sier en kilde om paret til People.com.

 

- Jennifer fryktet at Marc ikke var trofast, og det har tæret på henne, sier en annen kilde.

 

 

Anthony, som er kjent for sin salsainspirerte popmusikk, giftet seg med sangeren og skuespilleren Lopez i 2004. Paret har to barn sammen.

 

Fredag gikk paret ut med følgende pressemelding: - Det har vært en tøff avgjørelse, men vi har kommet til enighet på alle områder. Det er vond tid for alle involverte, og vi setter pris på at det vises respekt for privatlivet vårt nå.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews