Fotballag satser på kjendiseiere

(26.08.2009, sist oppdatert 26.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

De tennisspillende søstrene Serena og Venus Williams kjøper seg inn i et amerikansk fotballag.

Nå kan de kalle seg deleiere i Miami Dolphins. Søstrene skal ifølge People være de første kvinnelige afrikanskamerikanere som finnes på eiersiden av et National Football League-lag - og blant de ytterst få afrikanskamerikanere med en slik eierandel totalt.

 

Med på eiersiden i Miami Dolphins finnes allerede kjendisektepar som Marc Anthony og Jennifer Lopez, med bakgrunn fra Puerto Rico og som kom med i juli, og Gloria og Emilio Estefan, som er født på Cuba, og som kom med i juni.

 

Anthony, Lopez og Estefan skal også stille opp og underholde når Miami Dolphins spiller, mens rapperen T-Pain er blitt bedt om å oppdatere lagets kampsang. Popstjernen Fergie, som ofte besøker Miama og er fan av Dolphins, vil også opptre på kampene.

 

- Vi vil gjøre fanbasen vår bredere. Å ha disse høyprofilerte kjendisene som deleiere vil hjelpe oss til å få flere folk på kampene, og skape begeistring. Det skader ikke at de alle elsker fotball! sier Mike Dee, ny sjef for Miami Dolphins, som videre sier at han mål er å styrke det etniske mangfoldet som gjør Miami til en smeltedigel.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews