Fornyet ekteskapsløftene

(13.10.2008, sist oppdatert 13.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Lopez og Marc Anthony fornyet ekteskapsløftene i Las Vegas i helgen - helt på impuls nattetid, etter en lang lørdagskveld med forsinket feiring av hans bursdag, blant annet ved spillebordene.

- Det var en fullstendig impulshandling. De bestemte seg for å gjøre det i halv ett-tiden om natten og begynte å ringe etter prest, sier en kilde til magasinet People.

 

Dermed ble klokken kvart over tre nattetid før seremonien kunne finne sted. Foreldrene hennes kunne ikke være til stede - de passet parets åtte måneder gamle tvillinger.

 

Sammen med et annet par, baseballstjernen Carlos Beltran og hans kone Jessica, hadde kjendisparet gjort byen. De hadde en heldig kveld ved spillebordet, og Marc Anthony skal flere ganger ha ytret at det var en «heldig kveld».

 

Beltran hadde en spesiallaget ring klar til sin kone, og forærte ifølge nettstedet også tilsvarende ringer til Lopez og Anthony. Dermed gikk de to venneparene for en felles løftefornying, som fant sted i den nyoppussede penthousesuiten til Caesars Palace.

 

Bare 12 gjester var til stede i seremonien, som for Jennifer Lopez? og Marc Anthonys del fant sted fire år etter det ordentlige bryllupet.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews