- Cooper og Lopez dater videre

(17.10.2011, sist oppdatert 17.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

De vil ikke kalle seg et par, men nå innrømmer kilder nær skuespilleren Bradley Cooper at han dater nysingle Jennifer Lopez.

En kilde nær skuespilleren sier til TMZ at de to absolutt er interessert i hverandre, og de skal ifølge denne kilden ha vært på flere dater sammen.

 

Det var TMZ som først var ute med nyheten om at de to stjernene hadde vært på en middagsdate i New York forrige måned. Siden har de ikke vært å se sammen før ganske nylig. Nå har det nemlig dukket opp et bilde av Cooper som kjører en SUV, med en kvinne som ser nøyaktig ut som Jennifer Lopez ved sin side. Kvinnen skjuler imidlertid ansiktet i hendene.

 

Ifølge TMZ-kilden er kvinnen virkelig Lopez. De to skal ha vært på en ny middagsdate, men skal vi tro kilden har de bestemt seg for å ta ting svært rolig-

 

Lopez var inntil ganske nylig gift med Marc Anthony, som hun har tvillingene Max og Emme (3) sammen med.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews