Cooper: - Ikke tid til dating

(16.09.2011, sist oppdatert 16.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Bradley Cooper sier han jobber så mye at han ikke har tid til å gå på date.

Den populære skuespilleren, som tidligere var sammen med Renée Zellweger, har nylig blitt linket til andre kjente damer, som Olivia Wilde og Jennifer Lopez.

 

«Hangover»-Stjernen er singel og karrieren har tatt helt av, og selv insisterer han, i et nytt intervju, på at han slett ikke tar seg tid til dating.

 

Han sier til magasinet Closer: - Jeg spiller inn «The Place Beyond The Pines» for øyeblikket med Ryan Gosling i New York, og det tar opp all min tid. Det er virkelig altoppslukende og jeg har ikke tid til noe forhold nå.

 

Nylig ble det meldt at Bradley Cooper og Jennifer Lopez spiste middag sammen i New York, og øyevitner mener middagen var svært så romantisk - samt at de fikk lukket restauranten slik at det bare var de to der.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews