Anthony sang med kona på Obama-ball

(21.01.2009, sist oppdatert 21.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Tabloidavisene har spekulert i om det er problemer i forholdet mellom Marc Anthony og hans kone Jennifer Lopez. Denne uka gjorde Anthony sitt til å sette en stopper for ryktene.

For det var ingen tegn til problemer ekteparet imellom på ballet som ble holdt etter at Barack Obama var innsatt som president.

 

Som siste nummer, begeistret Anthony gjestene tirsdag kveld med å invitere «sin kone» til å synge med seg, melder nyhetsbyrået AP.

 

Lopez kom opp på scenen i en hvit, gullglinsende kjole og en bar skulder. De kysset hverandre før de sang en ballade på spansk og innimellom stirret hverandre inn i øynene og holdt rundt hverandre.

 

Tidligere på kvelden snakket Anthony om Lopez før han sang en sang for henne. - Jeg skrev den neste sangen om Jennifer. Jeg må ha vært synsk, sa Anthony. Og fortalte at han hadde skrevet låta «You Sang to Me» for rundt ti år siden.

 

- Hun skjønte ikke poenget, men det virket til slutt, kvitterte han.

 

Da de to var ferdig med duetten, kysset de hverandre igjen. - Jøss, hun er søt, sa Anthony etter at Lopez hadde gått av scenen. Deretter ønsket han en god natt til festdeltakerne.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Lopez!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews