Tilgir søsterens drapsmann

(12.09.2012, sist oppdatert 12.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson opplevde at hennes tidligere svoger drepte både moren, broren og nevøen hennes - men later nå til å ha tilgitt ham.

I juli ble William Balfour, som var gift med Hudsons søster, dømt til tre ganger livstidsstraff for drapene som skjedde for fire år siden.

 

Hudson vitnet i retten, men sier nå til Oprah Winfreys fjernsynsserie «Oprah‘s Next Chapter»:

 

- Jeg føler for det meste at det ikke er hans feil. Det er hvordan han ble oppdratt. Vi prøvde å tilby ham kjærlighet, men når du har kommet så langt, kan du ikke engang se det. Mange ting kom frem som vi ikke visste om, fra barndommen, som gjorde at han nærmest ikke hadde en sjanse. Hadde du fått den kjærligheten vår mor ga oss, eller den bakgrunnen som noen har, så ville du hatt den sjansen.

 

Det melder Daily Mail, som også skriver at Oprah var svært forbauset over Jennifer Hudsons utsagn.

 

Ikke minst siden Hudson tidligere har uttalt at hun ikke engang orker å besøke gravstedene deres. Men det skal hun gjøre nå som rettssaken er over, og hun har funnet fred, heter det videre.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews