Skriver bok om vekttapet

(07.06.2011, sist oppdatert 07.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson nærmest halverte vekten sin - og skal nå skrive bok om hvordan det skjedde.

«Dreamgirls»-stjernen har underskrevet en kontrakt med forlaget Dutton. Hun håper boken vil inspirere andre som sliter med vekten - samtidig som hun snakker ut om hvordan hennes dårlige matvaner startet tidlig, i et "miljø der sunn livsstil ikke var prioritert.

 

Ifølge en pressemelding fra forlaget vil hun også komme inn på hvordan det var å ha vektproblemer og samtidig delta i «American Idol». Hun vil også gi til beste råd om hvordan gå ned i vekt, få tid til å trene og ha det gøy samtidig.

 

På under to år gikk Jennifer Hudson ned hele 36 kilo. Tidligere har hun røpet at hun synes det er vanskelig å bli fortrolig med sin nye kropp:

 

- Jeg er fremdeles ikke vant til mitt nye jeg, så jeg prøver å finne ut hvem jeg er nå, som hvordan jeg ønsker å bli oppfattet. Sammen med den fysiske endringen inntraff også en mental forandring, så hodet mitt må prøve å ta igjen det alle andre ser. Jeg er fremdeles ikke fremme. Jeg går ut for å handle og plukker opp et antrekk i XL eller L.

 (©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews