Kjæresten reddet Hudson

(23.11.2011, sist oppdatert 23.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson er overbevist om at invitasjonen fra hennes forlovede reddet livet hennes.

David Otunga, som hun i dag har sønnen David Daniel (2) med, inviterte henne nemlig til å bivåne en fribrytingkamp i Florida - der han deltok.

 

Hudson hadde egentlig tenkt å besøke moren sin i Chicago, men tok i stedet imot kjærestens invitasjon. Derfor var hun i Florida da moren Darnell og broren Jason ble skutt ned og drept i familiens hjem, mens nevøen Julian ble bortført og drept.

 

- Det er en av de tingene som reddet livet mitt. Jeg kunne ha vært hjemme med mamma i stedet. Jeg fløy til Florida for å treffe ham i stedet for å dra til Chicago. Derfor er jeg fremdeles i live. Jeg har aldri sagt det før, og jeg kan knapt tro at jeg sier det nå. Men jeg ante det ikke, sier en følelsesladd Hudson til bladet Ebony.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.390 sec - 1 pageviews