Jennifer kom ikke til minnestunden

(03.11.2008, sist oppdatert 03.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Søndag ble det holdt en minnestund for Jennifer Hudsons mor, bror og nevø, som ble skutt og drept. Selv om mange av sangene som ble spilt under høytideligheten i kirken var med Jennifer, dukket hun ikke selv opp.

Heller ikke søsteren Julia, som er mor til drepte Julian (7), var til stede i Pleasant Gift Missionary Baptist Church i Chicago. Den private begravelsesseremonien finner sted mandag, melder nyhetsbyrået AP.

 

Men et hundretall andre slektninger og venner var til stede under minnestunden, som etter en privat seremoni deretter var åpen for hele nabolaget. Musikk ble spilt, og de sørgende skiftet på å utveksle minner om de tre ofrene, Darnell Hudson Donerson (57), Jason Hudson (29) og Julian King (7).

 

Sean Howard, som er den lokale ordførerens assistent, var med da Hudson-familien identifiserte de tre omkomne. Under seremonien sa han: - Da Jennifer og familien hennes kom inn, var Jennifer en bærende søyle i rommet. Dere har en virkelig leder innen familien i Jennifer.

 

Ingen er foreløpig tiltalt for drapene, selv om Jennifers tidligere svoger William Balfour blir kalt «en person av interesse» av politiet og holdt i varetekt - riktignok for overtredelse av løslatelsesvilkår.

 

Chicago Tribune skriver nå at 45-kalibers pistolen som ble funnet et kvartal unna bilen med liket av Julian, er identisk med drapsvåpenet. Avisen skriver dessuten at politiet undersøker om pistolen tidligere har tilhørt Jason Hudson, siden han skal ha hatt et tilsvarende våpen han meldte stjålet for noen måneder siden.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews