Jennifer fridde tilbake

(08.05.2009, sist oppdatert 08.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Fem måneder etter at kjæresten til Jennifer Hudson fridde til henne på hennes 27-årsdag, svarte hun med å fri tilbake - og det på bursdagen hans.

Da fikk David Otunga, som er utdannet advokat fra Harvard som nå har skiftet karriere og blitt fribryter, frieriet - og en gedigen ring med på kjøpet.

 

Ringen, som hadde en 5 karat diamant og er i maskulin stil, «arkitektonisk og geometrisk» og i platina. Den er spesialdesignet av juveleren Neil Lane - som beskriver det hele som «sentimentalt og romantisk... de er virkelig forelsket».

 

Neil Lane vet hva han snakker om, for det var han som laget ringen som Otunga ga Hudson i første omgang. Men verken juveleren eller Jennifer Hudson visste ringstørrelsen til David Otunga, så ringen viste seg å være for stor.

 

Ifølge People.com har Jennifer Hudson lagt lokk på bryllupsplanene sine - men har røpet at hun vil ha med sine tre hunder i seremonien, og at kanskje en av de firbeinte skal være ringbærer.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews