Jennifer Hudsons fire liv

(14.04.2011, sist oppdatert 14.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Årsaken til at Jennifer Hudson har kalt sitt nye album for «I Remember Me» er fordi hun føler det som hun har levd «fire forskjellige liv».

Sangeren og skuespilleren er bare 29 år, men har vært gjennom mye - både tunge og gledelige ting.

 

Hun slo gjennom etter «American Idol»-deltagelsen i 2004. I 2008 ble moren, broren og nevøen hennes drept. Og nå er Jennifer mor til 20 måneder gamle David, og har slanket seg ned til nær halve vekten.

 

- Tittelen kom fordi jeg alltid sier at som 29-åring føler jeg at jeg har levd fire forskjellige liv. Jeg klarer ikke engang å gjenkjenne den jeg var for 10 år siden. Jeg ser meg rundt og tenker, «hvem er jeg?». Ikke bare fysisk, men også når jeg ser på omgivelsene mine, som ikke var slik for 10 år siden. Og jeg var ikke den jeg er i dag, sier hun ifølge Musicrooms.com.

 

Hudson samarbeidet med blant andre Alicia Keys, Ne-Yo og R. Kelly om «I Remember Me». Det er hennes andre studioalbum. En av låtene, «I Got This», er i følge Dagens Næringsliv skrevet og produsert av Stargate sammen med Mats «SlipsMats» Skårer Lie.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews