Jennifer Hudson tier om graviditet

(03.06.2009, sist oppdatert 03.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Venner av Jennifer Hudson bekrefter at det i helgen ble arrangert en såkalt baby shower for henne i Chicago - noe som i USA gjøres for å feire et barn som er i anmarsj.

En gammel venninne av Hudson, Felicia Fields, bekreftet til Chicago Tribune at det var en slik fest som gikk av stabelen lørdag i hjemmet til en av Jennifer Hudsons slektninger.

 

- Det var en babyfest, en rolig sammenkomst for venner og for det meste familie. De prøver virkelig å holde tyst om det, sier Fields, som også sa at siden Hudson og forloveden David Otunga «ikke vet» om det blir gutt eller jente, så ble det mange gaver i gult.

 

Oscar-vinneren Hudson, som mistet moren, broren og nevøen i et trippeldrap i fjor, har hittil ikke villet kommentere graviditetsryktene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews