Jennifer Hudson åpner slankesenter

(28.09.2011, sist oppdatert 28.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson lanserte tirsdag sitt eget slankesenter i Chicago.

Sangeren og skuespilleren har selv vært stor og formfull, selv om hun har hevdet at hun ikke tenkte på at hun var overvektig før hun flyttet til Hollywood.

 

- Jeg viste ikke engang at jeg ble betraktet som en plusstørrelse før jeg kom til Hollywood. Jeg trodde jeg var den perfekte størrelsen! I mitt nabolag er størrelse 44 regnet som normalt. Men i Hollywood ser alle helt like ut, så jeg skilte meg ut, sa Jennifer, som i dag er svært stolt av vekttapet.

 

For da hun gikk ned i vekt, skjedde det til gagns: Hudson slanket seg fem klesstørrelser og over 36 kilo.

 

I fjor ble hun frontfigur for slankefirmaet Weight Watchers. Dermed bærer det nye senteret også hennes navn, nemlig The Weight Watchers Jennifer Hudson Center.

 

En viss andel av inntektene vil gå til en hjelpeorganisasjon for barn, som Jennifer Hudson stiftet til minne om sin myrdede nevø Julian King (7). Han ble drept, sammen med Hudsons mor og bror, for tre år siden.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews