- Jeg vil aldri ta den av!

(28.02.2011, sist oppdatert 28.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson var vilt begeistret for den oransjefargede Versace-kjolen hun brukte under Oscar-showet søndag.

- Jeg sa at jeg ønsket å sove med den! Jeg vil aldri ta den av! sa nyslanke Jennifer Hudson om den svært så dypt utringede halterneckkjolen med dramatisk slep som hun bar. I tillegg prydet hun seg med et passe lass diamanter - og lilla plattformsko fra alle stjernens skofavoritt, Christian Louboutin, melder E! News.

 

Jennifer Hudson vant birolle-Oscar i 2007 for innsatsen i «Dreamgirls», som var hennes debutfilm. Året etter ble moren, søsteren og nevøen hennes drept av søsterens eksmann. Hudson tok tapet hardt, og viet tiden til musikkarrieren - og til å bli mor til lille David, nå halvannet år.

 

Men nå blir hun snart å se som Winnie Mandela i filmen «Winnie», som tar for seg livet til Nelson Mandelas hustru etter at han ble fengslet av apartheidregimet i Sør-Afrika.

 

Filmen har vært omdiskutert - blant annet har virkelighetens Winnie Mandela protestert mot fremstillingen, selv om hun samarbeidet med forfatteren av boken som filmen bygger på. Om rollen har Hudson sagt til The Daily Maverick:

 

- Jeg ser hva de så i meg som gjorde at jeg fikk rollen; styrken og trangen til aldri å gi opp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews