- Jeg så aldri på «Sex og singelliv»

(19.05.2008, sist oppdatert 19.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson, som spiller Carries assistent i filmversjonen av «Sex and the City», innrømmer at hun aldri så på serien før det var klart at hun var aktuell for rollen.

- Da begynte jeg å se DVD-er som en gal, sier Hudson (27) til New York Daily News, og gjør det klart at hun likte det hun så.

 

- Hvilken jente ville vel ikke ønsket å spille i den, å være en av dem eller få skape sin egen rolle? Det skjedde med meg! Det er utrolig og en ære å få være med på noe som er så spennende, sier Jennifer Hudson, som slo gjennom i «American Idol» og siden fikk rollen som Effie i «Dreamgirls».

 

I «Sex and the City», som filmen også blir hetende på norsk, spiller hun den nye rolleskikkelsen Louise, som blir Carries assistent og hjelper i å komme på fote igjen når ting går skeis. Louise er ny i New York, men har et skarpt øye for moter.

 

Hvordan var det å være nykommer i en så etablert gruppe med skuespillere?

 

- Det var moro. Det var aldri et øyeblikk hvor de fikk meg til å føle meg ukomfortabel. Da vi begynte å gå gjennom manus, så handlet det om deres gjenforening - og min start. Men de fikk meg til å føle meg så velkommen, sier Jennifer Hudson, som også får ros av Sarah Louise Parker, alias filmens Carrie:

 

- Hun spiller vidunderlig i filmen.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.191 sec - 1 pageviews