- Jeg er glad for å være tilbake

(09.02.2009, sist oppdatert 09.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson vandret på den røde løperen på søndagens Grammy-show sammen med forloveden David Otunga, og takket for all støtten hun har fått de siste månedene.

- Alle har vært så støttende, og det er overveldende. Jeg er helt klart velsignet og heldig, så jeg er bare glad for å være her, sa Hudson om støtten hun har fått etter familietragedien i fjor høst da hennes mor, bror og nevø ble drept.

 

Hun entret Grammy-scenen og sang låten «You Pulled Me Through» fra den selvtitulerte platen hun utga i 2008, og som hun også mottok en Grammy-pris for i kategorien beste R&B-album.

 

For nå er Jennifer Hudson tilbake i rampelyset, ifølge TV-programmet «Access Hollywood»: Hudson var også på Super Bowl i forrige uke, der hun sang den amerikanske nasjonalsangen, opptrådte for Neil Diamond under MusiCares-arrangementet fredag, og dessuten sto på scenen under Clive Davis? Grammy-forspill lørdag.

 

- Det har vært travelt, men det føles godt. Dette er det jeg elsker å gjøre. Dette er hvem jeg er. Jeg er så glad for å være tilbake.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews