Jackson-barna takket også farens fans

(01.02.2010, sist oppdatert 01.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michael Jacksons barn Prince Michael (12) og Paris (11) gikk på scenen under Grammy-utdelingen søndag og lovet å fortsette å spre farens budskap om kjærlighet.

De takket også Gud og sine besteforeldre - og farens fans for all støtte etter farens bortgang. I et følelsesladd øyeblikk erklærte eldstemann Michael:

 

- I alle sangene hans var budskapet enkelt; kjærlighet. Vi vil fortsette å spre hans budskap og hjelpe verden.

 

Jacksons to eldste barn mottok en æres-Grammy, den såkalte Lifetime Achievement, på farens vegne. Prins Michael sa de var stolte over å ta imot på hans vegne, og takket Gud for å ha passet på dem de siste syv månedene - og besteforeldrene for deres kjærlighet og støtte. Og glemte heller ikke Michael Jacksons trofaste tilhengere:

 

- Vi ønsker også å takke fansen. Vår far elsket dere så høyt fordi dere alltid var der for ham.

 

Datteren Paris, som ga en rørende hyllest til faren under minnestunden for ham i sommer, tok også ordet og sa: - Pappa skulle opptrådt her med denne. Takk. Vi elsker deg, pappa.

 

11-åringen siktet til farens «Earth Song», som et stjernelag bestående av Usher, Jennifer Hudson, Carrie Underwood, Céline Dion og Smokie Robinson fremførte på Grammy-scenen - med Michael Jacksons vokal liggende i opptak.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.186 sec - 1 pageviews