Hudson og Houston til Grammy-fest

(21.01.2009, sist oppdatert 21.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

I timene før selve Grammy-utdelingen går av stabelen i Los Angeles 7. februar, feirer stjernene seg selv med en Grammy-oppvarmingsfest.

Og det knytter seg stor spenning rundt spesielt to av bidragsyterne som har meldt sin ankomst til festen, melder Yahoo! News.

 

Både Whitney Houston og Jennifer Hudson er forventet å komme med et musikalsk bidrag. Begge de to sangerne har hatt sitt å stri med. Houston har vært gjennom skilsmisse og rehabilitering for rusmisbruk, mens Hudson i fjor opplevde at både hennes mor, bror og nevø ble skutt og drept. Tragedien utspilte seg i oktober i fjor, og Jennifer Hudsons svoger William Balfour står tiltalt for ugjerningen.

 

Dette blir Hudsons andre sceneopptreden etter tragedien. Første opptreden vil finne sted 1. februar når hun synger den amerikanske nasjonalsangen under den årlige Super Bowl-finalen.

 

Nå ryktes det at Houston og Hudson vil gjøre et nummer sammen under oppvarmingen til Grammy, men en kilde nær arrangementet sier til nettstedet at dette er lite trolig: - Så mange store stemmer melder seg denne kvelden, og da blir det rart å velge ut noen til et spesialnummer, sier kilden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews