Hudson kommer til «American Idol»

(26.03.2009, sist oppdatert 26.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson skal gjesteopptre under «American Idol» - TV-konseptet som gjorde henne berømt.

Magasinet US skriver at sangeren, som var blant finalistene i sangkonkurransens tredje sesong, kommer tilbake for å gjøre en gjesteopptreden førstkommende onsdag.

 

Det vil være publikum til stede i studio når Hudson kommer for å synge, og hun velger mest sannsynlig en sang fra sitt eget selvtitulerte album som utkom i 2008, skriver magasinet videre.

 

Jennifer Hudson opplevde at hennes mor, bror og nevø ble drept i Chicago i oktober i fjor. Hun holdt naturlig nok en lav profil en periode, men dukket opp som sanginnslag under Super Bowl-finalen i februar. Samme måned sang hun under Grammy-festivitasen, hvor hun uttalte følgende:

 

- Alle har vært så støttende, og det er overveldende. Jeg er helt klart velsignet og heldig, så jeg er bare glad for å være her.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere29.03.2009 00:52
lol

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews