Hudson i god form etter fødsel

(09.10.2009, sist oppdatert 09.10.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson sier det var som å trene da hun fødte sin sønn, som ble tatt med keisersnitt.

Sangeren og skuespilleren, som fikk sitt første barn med sin forlovede David Otunga i august, understreker at hun ikke hadde mer smerter etter fødselen enn om hun hadde vært på trening.

 

- Alle sa til meg hvor vondt det kom til å være etterpå, men jeg tror jeg har en høyere smerteterskel enn andre. Kvelden etter at jeg hadde født, tenkte jeg: «Hør nå her, jeg kan ikke sitte i denne senga lenger. Jeg må komme meg opp!».

 

- Jeg har vært oppe og fartet rundt etter at han ble født. For meg er smerten ikke noe annerledes enn om du trener en muskel du ikke har brukt før og den blir øm, sier 28-åringen til magasinet People.

 

Hudson sier at hennes sønns personlighet allerede har begynt å forme seg og legger til at det beste han vet er tåteflaske og å få skiftet på seg bleier.

 

- Han har mye personlighet, som David. Han har alltid sovet godt. Favorittiden hans er når han får skiftet på seg bleier. Da smiler han. Eller når han gulper på deg - da sprekker han helt og synes det er utrolig festlig. Og flaska er det som roer ham ned. Den er hans beste venn og er alt han vil ha, sier Hudson.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews