Har suksessen gått Jennifer til hodet?

(13.03.2007, sist oppdatert 13.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ting kan tyde på at Jennifer Hudson har latt Oscar-prisen for innsatsen i «Dreamgirls» gå til hodet.

Hun hadde tenkt å droppe medvirkningen i Soul Train Awards-showet, som er viet svarte amerikaneres innsats i musikk- og underholdningsbransjen, i Los Angeles sist helg. En kilde sier til New York Post at Hudson ringte dagen før for å si at hun «ikke rakk det».

 

Da ringte Soul Train-produsenten øyeblikkelig til Clive Davis, bransjelegenden som står bak karrierene til blant andre Whitney Houston, Alicia Keys og dusinvis av andre artister.

 

- Clive ringte Jennifer og tok henne alvorlig fatt. Han sa: «Få ræva i gir og kom til L.A.», og la på røret, forteller kilden.

 

Og dermed dukket Jennifer Hudson likevel opp for å motta hedersprisen til årets entertainer, oppkalt etter Sammy Davis Jr.

 

Hudson ble først kjent da hun kom et stykke på vei mot finalen i «American Idol», selv om hun ble stemt ut. Men da hun holdt Oscar-takketalen sin, nevnte hun ikke programmet med et ord. Da hun ble spurt om det, lød svaret:

 

- Hadde jeg vært bedre i jobben min på Burger King, ville jeg ikke vært her jeg er i dag, så kanskje jeg burde takke dem også?

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews