Dreamgirls-Jennifer tvunget til stygt antrekk

(27.02.2007, sist oppdatert 27.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Hudson vant sin Oscar for beste birolle, men fikk større presseoppslag for det redselsfulle antrekket hun stilte i - nærmere bestemt en romfartsaktig bolero.

Nå kommer det fram at hun ble tvunget til å ta på seg den korte jakken, som moteeksperter mente fikk henne til å se ut som om hun var «lost in space».

 

Oscar-livet er ingen dans på roser. En staselig Oscar-kjole koster flesk, og Jennifer Hudson hadde ifølge New York Post inngått en avtale med motebladet Vogue og moteredaktøren der, Andre Leon Talley.

 

Det var mektige Talley som insisterte på at hun skulle iføre seg en silkebrun Oscar de la Renta-kjole, som ikke var særskilt kledelig til Hudson. Og også Talley som insisterte på at hun for å toppe antrekket, tok på seg en metallisk bolerojakke.

 

- Jennifer ville egentlig ikke ha på seg antrekket, og Jessica Paster (en kjent stylist) fikk laget et gullfarget antrekk fra Roberto Cavalli for henne. Men da Andre fant ut dette, ble han rasende. Øyeblikket før hun skulle av gårde til Oscar-showet ble det en maktkamp, der Jennifer til slutt tok på seg «hans» antrekk, sier en kilde til avisen.

 

Dermed ankom Hudson i Talleys stygge kjole, og sto molefonken på den røde løperen med hendene i lommene på kjolen! Deretter kom hun seg så raskt hun kunne - allerede under Oscar-fotograferingen - over i den gullfargede, flotte kjolen hun virkelig kledde.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Hudson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews