Bobbi Kristina drømmer om å spille moren

(11.04.2012, sist oppdatert 11.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina, drømmer om å spille sin egen mor i en film som er planlagt om den avdøde sangeren.

- Bobbi føler at hun er den perfekte personen til å spille Whitneys rolle, og sier til vennene sine at ingen kjente henne bedre, sier en kilde til TMZ.

 

Men selv om drømmen er der, spørs det om ikke konkurransen blir altfor hard. Rollen i filmen, som vil ta for seg Whitneys vei til å bli superstjerne på 80-tallet - og deretter forfallet som fulgte med mye dopbruk, er ettertraktet.

 

Rihanna har sagt at hun gjerne vil spille Whitney Houston i en eventuell film. Også aktuell er Jennifer Hudson, som gjorde en musikalsk hyllest til henne under Grammy-prisutdelingen dagen etter det tragiske dødsfallet.

 

Bobbi Kristina Brown har prøvd seg som skuespiller allerede, blant annet i Tyler Perry-komiserien «For Better Or Worse». Også mamma Whitney gjorde en rekke kinoroller, og signaliserte kort før dødsfallet at hun gjerne ville satse mer på den fronten.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews