Vince Vaughn en gift mann

(05.01.2010, sist oppdatert 05.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Vince Vaughn (39) giftet seg sist helg, og er etter mange ungkarsår nå klar for familielivet.

- Dette er første gangen at jeg virkelig har ønsket meg barn, sier Vaughn til People, og røpet at det også er nytt for ham at han ønsker seg et liv som «handler om andre mennesker og andre verdier».

 

Vince Vaughns utkårede heter Kyla Weber. Hun er 31 år gammel og eiendomsmegler fra Canada. Han skal ha fridd på Valentinsdagen i fjor, og lørdag sto bryllupet.

 

Paret hadde valgt en liten privat seremoni, der bare familie og venner var til stede, i et historisk herskapshus utenfor Vaughns hjemby Chicago.

 

- De kunne ikke vært mer lykkelige, sier en venn av paret til People.

 

Vince Vaughn var tidligere sammen med Jennifer Aniston. De møttes under innspillingen av «The Break-Up», ironisk nok rett i kjølvannet av Anistons brudd med Brad Pitt. Vaughn har også spilt i filmer som «Swingers» og nå sist - og mer passende - «Couples Retreat».

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews