Venninner mot Angelina

(19.03.2007, sist oppdatert 19.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hollywoods nye venninnepar er Jennifer Aniston og Laura Dern, som er blitt observert mye sammen på byen i det siste. De har én ting til felles: Begge ble vraket av menn som stakk etter Angelina Jolie.

De burde kanskje ha nok å snakke om, hvis det er sant at felles skjebne er felles trøst.

 

Laura Dern var førstekvinne ut som fikk merke Angelinas drag på opptatte menn. Laura falt for Billy Bob Thornton i 1997 og de ble forlovet, men hun rakk aldri å bli hans femte kone. Det ble derimot Angelina Jolie, som giftet seg med Billy Bob i mai 2000 (og skilte seg tre år senere, etter at de hadde adoptert Maddox sammen). Billy Bob dro faktisk i gang romansen med Angelina mens han fremdeles var sammen med Laura, som har forklart bruddet slik:

 

- Jeg dro hjemmefra for å spille inn en film, og mens jeg var borte ble kjæresten min gift og jeg hørte aldri fra ham igjen.

 

Tatoveringsglade Angelina har for øvrig Tennessee Williams-sitatet «A prayer for the wild at heart, kept in cages» på sin venstre arm. Tilfeldighetene vil at Laura Dern slo gjennom for alvor i nettopp David Lynch-filmen «Wild At Heart» i 1990.

 

Brad Pitt og Angelina Jolie, som traff hverandre under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, har hele tiden hevdet at de slo seg sammen først etter at han sa takk og farvel til Jennifer Aniston. Jennifer og Brad var gift fra juli 2000 til oktober 2005.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews