- Theroux vil ha barn med Aniston

(13.09.2012, sist oppdatert 13.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

- Justin Theroux vil gjerne ha barn med Jennifer Aniston. De har ingen tid å miste, sier en kilde nær dem.

41-årige Theroux fridde til Aniston (43) på bursdagen sin i forrige måned. Han skal samtidig ha fortalt sin kjære at han gjerne vil ha barn med henne.

 

En kilde sier til OK: - Kvelden han fridde, sa han at han ønsker barn med henne. Hun fleiper med at for å gjøre alt perfekt, bør de unnfange et barn på bryllupsnatten. Sannheten er at hun ville blitt veldig lykkelig dersom det skjedde. Om hun må gifte seg med mage, og skåle i eplesider, så er det greit.

 

- Det er ingen hemmelighet at hun har drømt om baby lenge, så nå vil de ikke kaste bort tiden, mener kilden bestemt videre, og skyter inn: - Hun lever ikke på en rosa sky, hun vet hun er 43 år og at det kan bli vanskelig.

 

Det hevdes nå fra flere amerikanske sladrenettsteder at paret kan komme til å gå til alters allerede i desember. Ifølge kilder planlegger de å fly til Kenya for en romantisk velsignelse under stjernehimmelen, før de formaliserer det hele med en seremoni i Los Angeles rett etterpå.

 

En innsider sier: - Både Jen og Justin ønsker en privat og intim seremoni, og de elsker ideen om å gifte seg i utlandet. Kenya ville vært fantastisk romantisk.

(©NTB)

 


Les alt om Jennifer Aniston!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews