Terapeuten Jennifer Aniston

(21.01.2009, sist oppdatert 21.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston er god til å gi råd når det gjelder forhold mellom mennesker.

Den skilte Hollywood-stjernen tror hun er så god til å hjelpe mennesker gjennom deres kjærlighetsproblemer, at hun kunne ha gjort en karriere av det.

 

- Jeg føler at jeg har evnen til å forstå forhold og se ting klart. Jeg har alltid prøvd å tre støttende til for folk som står meg nær og jeg tror jeg er god til å gi råd. Jeg tror jeg kunne vært en god terapeut hvis jeg ikke hadde blitt skuespiller, sier hun til det britiske magasinet More.

 

Men mens skuespilleren elsker å løse andre folks problemer, vil hun helst at hennes egne blir holdt utenfor rampelyset.

 

- Jeg er en privat person og selv om jeg har hatt mye suksess, føler jeg at jeg har rett til litt grunnleggende privatliv. Karrieren min går slik jeg vil den skal, og jeg er i arbeid.

 

- Jeg ønsker ikke at mitt privatliv skal få for mye oppmerksomhet, men det skal ikke forhindre meg fra å bli forelsket, sier hun.

 

Jennifer Aniston blir snart å se sammen med Scarlett Johansson, Ben Affleck, Jennifer Connelly og Drew Barrymore i filmversjonen av boka «He?s Just Not That Into You».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews