Stoler mer på Jennifer enn Jolie

(08.05.2009, sist oppdatert 08.05.2009) Utskrift  Del på Facebook

Amerikanske mødre flest stoler mer på barnløse Jennifer Aniston enn på seksbarnsmoren Angelina Jolie, når de ble spurt om hvem de ville overlatt barna sine til.

Det viser en ny rundspørring foretatt blant mer enn 10.000 mødre i anledning morsdagen i USA av nettstedet parentdish.com.

 

Men aller mest ville mødrene stolt på det lesbiske ekteparet Ellen DeGeneres og Portia de Rossi, som er barnløse, men har huset fullt av katter og hunder. Kjendisparet hanket inn 31 prosent av stemmene.

 

Den single Aniston kom på andreplass med 22 prosent av stemmene, mens kjæresteparet Angelina Jolie og Brad Pitt - som med sine seks barn har mer barneerfaring enn de fleste - høstet 18 prosent av stemmene.

 

Popularitet er ikke alltid nok: Talkshowdronning Oprah Winfrey fikk bare ni prosent av mødrenes tillitsstemmer. Det er likevel bedre enn skjebnen som ble Courtney Love og Dina Lohan til del: De ble erklært de aller verste kjendismødrene.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews