Stjernene hyllet Shirley MacLaine

(08.06.2012, sist oppdatert 08.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Stjernene hyllet Shirley MacLaine. Foto: © Andrew Evans  / PR Photos
Shirley MacLaine ble hyllet av hele Hollywood torsdag. Her er hun med Meryl Streep. Foto: © Andrew Evans / PR Photos
Blant de mange kjendisene som dukket opp for å hylle Shirley MacLaine i Los Angeles torsdag, var John Travolta.

Han gjorde sin første offentlige opptreden siden sexskandalen, for å være medkonferansier på hyllesten som American Film Institute sto bak i anledning av at MacLaine fikk filminstituttets ærespris for sin livslange innsats.

 

Travolta dukket overraskende opp på scenen sammen med Jennifer Aniston og Julia Roberts for å vise en serie filmklipp av skuespillerveteranen MacLaine (78), som han er stor fan av. I salen yrte det med kjendiser, inklusive Jack Nicholson, Steven Spielberg, Sidney Poitier, Dakota Fanning, Morgan Freeman og hennes bror, Warren Beatty.

 

- Hun fyller verden med en tilstedeværelse jeg aldri har sett maken til. Det er min Shirley, og jeg elsker deg, sa Travolta, mens MacLaine satt i salen. En rekke kvinnelige medspillere gjennom karrieren hennes var til stede: Foruten Aniston og Roberts var det navn som Meryl Streep, Sally Field og Melanie Griffith, og MacLaine sørget for å hylle dem i sin takketale:

 

- De har vært mine kamerater, den andre halvparten av himmelen min, og holdt meg oppe i troen på at kvinner som snakker sin sannhet vil gjøre verden til et bedre sted.

 

Men Shirley MacLaine sørget også for å hylle sine mange mannlige motspillere. Med glimt i øyet sa hun:

 

- Jeg ønsker å takke alle de fantastiske mannlige motspillerne jeg har jobbet med. De jeg har elsket med på kinolerretet, og de jeg har elsket med utenfor. Jeg sverger på at jeg husker kanskje halvparten.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews