Skal ikke gifte seg

(13.12.2006, sist oppdatert 13.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Angelina og Brad har lekt katt og mus med media i hele 2006. Men denne uken dukket paret for første gang opp sammen på den røde løperen siden premieren på «Mr. & Mrs. Smith» i juni i fjor.

Det skjedde mandag i New York der det var premiere på Jolies nye film «The Good Shepherd» der hun spiller mot blant andre Robert De Niro, Matt Damon og Joe Pesci.

 

Den «offentlige» opptredenen skjer samtidig med at Angelina snakker ut om forholdet dem imellom i januarutgaven av motemagasinbibelen Vogue.

 

Der sier hun at det aldri var hennes hensikt å ødelegge ekteskapet mellom Jennifer Aniston og Brad Pitt og hevder at forholdet dem imellom rett og slett «bare skjedde».

 

Jolie og Pitt møttes under innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» i fjor og begynte å treffe hverandre kort etter. Jolie har siden fått skylden for at Pitts ekteskap med Aniston endte med skilsmisse i oktober 2005.

 

- Jeg tror vi begge var de siste i verden som var på utkikk etter et nytt forhold. På grunn av filmen («Mr. & Mrs. Smith»), endte vi opp med å gjøre alt mulig rart sammen og jeg tror vi begge fant et rart vennskap og fellesskap som plutselig bare var der.

 

Men noe ekteskap er det foreløpig ikke snakk om.

 

- Vi har begge vært gift før, så det er nødvendigvis ikke ekteskap som har fått noen folk til å holde sammen. Vi er lovlig knyttet til våre barn, ikke hverandre, og jeg tror det er det viktigste, sier Jolie.

 

Jolie og Pitt har tre barn sammen, adopterte Maddox (5) og Zahara (23 måneder) og Shiloh som Jolie fødte i slutten av mai i år. (©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.213 sec - 1 pageviews