- Pitts mor heier på bryllup

(26.04.2010, sist oppdatert 26.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Endelig ser det ut til at samboerparet Brad Pitt og Angelina Jolie, som har seks barn sammen, vil ta turen til alters.

Magasinet OK! mener å ha sikre kilder når de nå hevder at paret tar sikte på å inngå ekteskap, men at de foretrekker et lite og intimt bryllup.

 

De eldste barna skal ha vært pådrivere, mener kilden videre, og sier:

 

- Først var det Maddox. Han har bønnfalt foreldrene om å gifte seg i årevis. Nå i det siste har også Shiloh og Zahara begynt å mase om bryllup, og Pax synes det ville vært utrolig kult å få bære ringene.

 

Brad Pitts mor Jane Pitt skal også ha hatt et ord med i laget. - Jane har ikke bare hatt det lett når det gjelder Angelina, men nå har hun akseptert at det er Brad og Angie som gjelder, sier kilden, som legger til:

 

- Hun har endelig innsett at Jennifer Aniston ikke kommer tilbake, og hun innser at hun må behandle Angie som sin datter og som moren til hennes barnebarn.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.217 sec - 1 pageviews