Pitt snakker om Aniston-bruddet

(11.12.2008, sist oppdatert 11.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

I et større intervju med magasinet Rolling Stone forteller Brad Pitt at han i høyeste grad fortsatt var gift da han falt for sin motspiller Angelina Jolie.

Pitt forteller at han falt for Jolie under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith» i 2004 - sju måneder før hans ekteskap med Jennifer Aniston formelt var over.

 

På spørsmål om hvorfor «Mr. & Mrs. Smith» er hans favoritt blant Jolies filmer, svarer han: - Fordi, du vet... seks barn. Fordi jeg forelsket meg.

 

Kommentaren kommer to måneder etter at også Angelina Jolie innrømmet at hun fikk følelser for Pitt på filmsettet. Hun sa til New York Times: - Ikke mange unger får sjansen til å se en film der foreldrene forelsker seg.

 

Jolie og Pitt gikk først offentlig ut med at de var et par i april 2005, da det ble kjent at Brad Pitt skulle være adoptivfar for Jolies adoptivbarn Maddox og Zahara. Siden har paret adoptert ytterligere en sønn, Pax, samt at de også har rukket å få tre biologiske barn sammen - Shiloh og tvillingene Knox og Vivienne.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews