- Pitt skjelte ut Aniston

(14.11.2008, sist oppdatert 14.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Anistons skal ha fått Brad Pitt til å se rødt.

I det nye nummeret av amerikanske Vogue snakker «Venner for livet»-stjernen ut. Aniston forteller blant annet at hun ikke likte avsløringene om at Angelina Jolie forelsket seg i Brad Pitt på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith».

 

På det tidspunktet var Pitt fortsatt gift med Aniston. Men Jolie snakker friskt ut i et nytt intervju, blant annet om hvordan hun gledet seg til å gå på jobb hver dag, for å flørte med Pitt.

 

- Det Angelina gjorde var veldig lite realt, sier Aniston i intervjuet med magasinet.

 

Nå meldes det at ekskonas kommentar ikke falt i direkte god jord hos Pitt, som siden bruddet i 2005 har etablert seg med Jolie. Sammen har de seks barn, tre adoptivbarn og tre biologiske. En kilde som angivelig står Pitt nær, sier til avisa Chicago Sun Times:

 

- Både Brad og Angelina ble helt sjokkert over det hun sa, ettersom de trodde hun hadde gått videre - og ikke ville rippe opp i det såret igjen.

 

Ifølge samme kilde skal Pitt ha blitt så irritert at han ringte Aniston - og skjelte henne ut.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews