Pitt hinter om bryllup

(30.05.2011, sist oppdatert 30.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Fra tid til annen verserer det bryllupsrykter for Brad Pitt og Angelina Jolie. Nå har Pitt selv gitt vann på mølla.

Skuespilleren har adoptivbarna Maddox (9), Pax (7), Zahara (6) og de biologiske barna Shiloh (5) samt tvillingene Knox og Vivienne (2) med Angelina Jolie. Han forteller nå at de føler seg presset av barna til å inngå ekteskap. Han sier til amerikanske Weekend Magazine:

 

 

- Barna spør om bryllup. Det betyr mer og mer for dem. Så det er noe vi er nødt til å se på.

 

Pitt (47) begynte å date Jolie (35) etter at de møttes på et filmsett i 2005 og bruddet mellom Pitt og Jennifer Aniston var et faktum.

 

Jolie har vært gift to ganger før, med skuespillerne Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

 

Det celebre skuespillerparet har på få år fått seks barn, men Pitt insisterer på at de får godt med tid til intimitet som par. Han forteller: - Vi pleier å stikke av: Vi sier: «Mamma og pappa stikker av for å kysse». De svarer: «Æsj, så ekkelt». Men vi prioriterer slike ting.

 

Han sier også om oppveksten til barna: - Angie og jeg gjør hva vi kan for å skape normalitet rundt dem, og vi gjør hva vi kan for å få kvalitetstid med dem. Vi maler og har gjørmekrig. Det er kaos fra morgen til kveld. Men det er klart, vi føler oss hjemsøkt. Utenfor venter folk med kamera.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews