Oppsiktsvekkende åpen Pitt

(16.09.2011, sist oppdatert 16.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt er oppsiktsvekkende åpen i et nytt intervju hvor han blant annet snakker om ekteskapet med Jennifer Aniston.

Skuespilleren, som var gift med «Venner for livet»-stjernen fra 2000-2005, sier han i tiden med Aniston begynte å føle seg patetisk ettersom han brukte så mye tid på å røyke marihuana - og skjule seg.

 

Han sier i intervjuet med magasinet Parade: - Jeg brukte 90-tallet på prøve å gjemme meg. Jeg begynte å bli lei av meg selv, sittende på en sofa med en joint, bak lukkede gardiner. Jeg begynte å føle meg patetisk. Jeg forsøkte hele tiden å finne interessante filmer om livet, men jeg levde ikke noe spennende liv selv.

 

Han legger til: - Jeg tror mitt forrige ekteskap hadde noe med dette å gjøre. Jeg prøvde å late som om ekteskapet var noe det ikke var.

 

47-årige Pitt sier han er mer tilfreds med livet sammen med Angelina Jolie og deres seks barn.

 

- Noe av det lureste jeg kunne gjøre var å gi barna mine Angie til mor. Hun er en slik topp mamma. Jeg er så heldig som har henne.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews