Nye rykter om Aniston og Cox-samarbeid

(02.08.2010, sist oppdatert 02.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Courteney Cox skal fortsatt ikke ha gitt opp håpet om å få Jennifer Aniston om bord i komiserien sin, «Cougar Town».

De to er kjent som Hollywoods beste venninner, etter at de begge gjorde braksuksess i komiserien «Venner for livet».

 

Aniston har siden gjort karriere som skuespiller i romantiske komedier, mens Cox for tiden har sin egen komiserie gående.

 

Og etter nærmere et år med spekulasjoner melder nå ew.com at Aniston ikke skal være så langt unna hva angår å hoppe på en episode tidlig i andre sesong av «Cougar Town». Den andre sesongen kjører i gang i USA 22. september, bekrefter kilder hos ABC.

 

Men ABC vil ikke kommentere påstanden om at Aniston skal gjøre entre i Cougar Town. Foreløpig nøyer produsenten Bill Lawrence seg med å si: «Jeg ville satt utrolig pris på at det skjedde, men foreløpig er det ikke noe å snakke om».

 

Det ville i så fall bli andre gang at de to venninnene møtes i en serie etter at «Venner for livet» la ned i 2004. Deres første «reunion» kom i 2007, da Aniston hadde en gjesterolle i Cox-serien «Dirt».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews