Nye påstander om Pitt-bruddet

(08.08.2011, sist oppdatert 08.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

I biografien «Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon - Arnon Milchan», beskrives det hvordan Jennifer Aniston i sin tid kastet Brad Pitt på dør.

Det famøse bruddet mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston fant sted i 2005. Men fortsatt spekuleres det mye rundt bruddet og Pitts raske «skifte» til Angelina Jolie.

 

I en ny biografi får vi angivelig vite hva som egentlig skjedde. Hollywood-innsideren Arnon Milchan skriver at Pitt la kortene på bordet og fortalte Aniston at han hadde falt for Jolie. Dette skal han angivelig ha gjort mens innspillingen av «Mr. & Mrs. Smith» fortsatt pågikk. Det førte til at Aniston måtte leve med at mannen hun var gift med vendte tilbake til filmsettet - og Jolie. Resultatet var at hun nektet Pitt å komme hjem igjen. Hun kastet ham rett og slett på dør, hevdes det i boka.

 

Milchan har litt av en livshistorie, med både filmprodusent, israelsk etterretningsagent og våpenhandler på CV-en. Det var som filmprodusent han ifølge seg selv fikk se på nært hold hva som skjedde da Pitt og Jolie falt for hverandre. Det hevdes at det var ham som introduserte de to skuespillerne for hverandre - og han skal straks ha følt en gnist mellom de to.

 

«En lidenskapelig romanse vokste fram, men det var bare et problem. Pitt var gift. Da Aniston kastet ham på dør brøt helvete løs», heter det i boka.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews