Ny mann for Jennifer Aniston

(01.03.2007, sist oppdatert 01.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Jennifer Aniston har gjort som Julia Roberts. Hun har kastet sine øyne på mannen bak kamera.

En ikke identifisert kameramann skal være den nye flammen til Jennifer Aniston. De to skal ha møtt hverandre da Jennifer Aniston gjorde en gjesterolle i Courtney Cox nye TV-serie «Dirt» tidligere i februar, melder Daily Express.

 

En kilde sier: - Hun introduserte seg og de begynte å prate. Neste dag inviterte han Jen ut på middag. De har vært ute mange ganger siden, inkludert en tur på bowling og de har spist på Matrix - en av Anistons favorittrestauranter i Los Angeles. Hun liker ham virkelig.

 

Siden Anistons svært offentlige brudd med ektemannen Brad Pitt i 2005, har skuespilleren hatt et forhold til Vince Vaughn. Men romansen med Vaughn ble avsluttet før jul, og nå kan det virke som om «Venner for livet»-stjernen har fått nok av skuespillere, og satser på en litt mindre kjent partner.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews