- Kunne trengt pengene

(18.01.2012, sist oppdatert 18.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Matt LeBlanc fleiper om at «Venner for livet"-gjengen gjerne må gjenforenes.

- Jeg vil gjerne, jeg kunne trengt pengene! sa han til nettstedet TMZ.

 

LeBlanc spilte rollen som enfoldige, men sjarmerende Joey i komiserien, som ble vist i USA fra 1994 til 2004. Medspillere var blant andre Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox og Matthew Perry.

 

Flere av dem har slitt med å oppnå like stor suksess i årene etterpå. Men nå har det gått rette veien igjen for Matt LeBlanc:

 

I helgen vant han en Golden Globe-pris som beste skuespiller i en fjernsynsmusikal eller komedie, og danket ut konkurrenter som Alec Baldwin, David Duchovny, Thomas Jane og Johnny Galecki. Det er første gang siden «Venner for livet"-tiden at han er prisnominert.

 

LeBlanc spiller i «Episodes», en komiserie skapt av samme skrivelaget som sto bak «Venner for livet». Han gjør rollen som seg selv - i møtet med et britisk ektepar som reiser til Hollywood for å bistå med nyinnspillingen av deres suksesserie i England.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews