Jolies kostbare Oscar-smykke

(20.02.2009, sist oppdatert 20.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie kommer til å bære et halskjede verdt 20 millioner dollar, eller rundt 136 millioner kroner, under Oscar-utdelingen.

Skuespilleren skal ha besøkt flere juvelforretninger i New York for å finne smykket hun skal bære under utdelingen på søndag.

 

- Hun har drevet alle de mest kjente juvelerene i New York til vanvidd. Hun ser etter det umulige - et uimotståelig diamanthalsbånd til 20 millioner dollar som hun kan ha på seg under Oscar-utdelingen, sier en kilde til det amerikanske magasinet OK!.

 

Angelina er nominert for beste skuespiller for sin rolle i «Changeling», men er spesielt lysten på å ta seg best ut dersom hun skulle støte på sin rivalinne, partneren Brad Pitts ekskone Jennifer Aniston, som også har meldt sin ankomst.

 

- Angelina vil virkelig at det skal vekke oppsikt og vil være sikker på at alle ser på henne søndag - og ikke Jennifer Aniston, legger kilden til.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews